Drømmen om Narnia

 

Jeg må bare innrømme at jeg liker  BBC sin versjon av Drømmen om Narnia mye bedre enn de nye filmene. Lille Silje satt som klistret foran skjermen når den gikk på TV på 80/90 – tallet, og det gjør Store Silje også – men nå på DVD. En herlig og sjarmerende serie!

 

6 kommentarer om “Drømmen om Narnia

  1. Å, jeg elsker den intromusikken! Den er så vakker og mystiskk, og jeg er helt enig med deg. Tv-serien er mye bedre enn filmene. Filmene skuffet meg stort. Ikke noe av sjarmen fra tv-serien var der. Ble heller ikke imponert over effektene. Det blir for mye overdrivelse for min del. Vil heller ha en robotlignende Aslan og andre diverse effekter som i tv-serien. Da alt ikke skulle lages så avansert. Jeg også fulgte med på serien da den gikk på tv’n. Den var både morsom og nifs. Og jeg kunne ikke gå glipp av en eneste episode! Savner den tiden:)

    • Det er en herlig serie – jeg drømmer meg bort hver gang jeg hører intromusikken. Jeg føler at serien er mer «uskyldig» enn filmen – særlig i forhold til den store kampen. Synes det ble dvelt alt for mye ved den i filmen. Og så er det veldig sjarmerende med effektene i TV – serien, da 🙂

  2. Mm, syns også at heksa var mye skumlere i tv-serien *grøss* også var det mer mystikk. Filmene syns jeg det tok så lang tid før noe skjedde. Mye av magien forsvant på en eller annen måte. Noe som var synd. Skulle ønske at dagens barn så tv-serien før filmene.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s