Underhold meg: «Immortal beloved» giveaway.

Bloggen Underhold meg (Ladybug) gir bort et eksemplar av boka Immortal beloved av Cate Tiernan 🙂

New name, new town, new life. Nastasya has done it too often to count. And there’s no end in sight. Nothing ever really ends …when you’re immortal. But now, after centuries of feeding from the lives of the innocents around her, of living with little care for others, Nastasya is ready to turn towards the light. ‘After some of the events I’ve witnessed I felt like I was a shell with nothing alive left in me. I hadn’t been going around killing people, but people were hurt — the memories just kept trickling in like rivulets of fresh acid dripping into my brain until I wanted to scream. It was in my blood, I knew. A darkness. The darkness. I had inherited it, along with my immortality and my black eyes.’ Captivating, intense and with an incredible and original voice, EVERLASTING LIFE is a haunting story of friendship, love and secrets, tragedy and loss. Sometimes life is eternal…

(http://www.goodreads.com/book/show/8076197-everlasting-life)

5 kommentarer om “Underhold meg: «Immortal beloved» giveaway.

 1. Kanskje jeg skal lese den, har ønskeliste på Capris så kan legge den inn der. Jeg er ganske så lei vampyr bøker og lignende så forholder meg kun til den ene jeg allerede lester vampire academy, den er egentlig ferdig men kommer jo en oppfølger. Tenk å prøve meg på true blood men ikke andre serier. Jeg synes så mye av det er likt og er nok fordi jeg har lest mye forskjellige slike serier i det siste.

 2. Ja, mange vampyrbøker er temmelig like nå til dags. Selv om jeg ikke liker Twilight, så er vel akkurat den serien likevel som har åpnet denne sjangeren som har blitt meget populær av tenåringsjenter. Jeg var veldig mett av vampyrer jeg også, helt til jeg kom over en ny serie Darke Academy som jeg skal lese når jeg har lest ut noen andre vanlige bøker først. Så jeg har ikke fått helt vampyrangst, men det var en stund da jeg også var skikkelig lei av alt som hadde med vampyrer å gjøre for det var så mye mas om det.

  Silje: Jeg måtte bare melde meg på konkurransen jeg også. Er svak for konkurranser;)

  • Nei, Twilight er jeg ikke fan av, men det er andre bøker i vampyrsjangeren som er bra – blant annet True Blood. Har nettopp kjøpt meg Glass houses, den første boka i The Morganville vampires – blir spennende og se hvordan den er.

   Gleder meg til å høre hva du synes om Darke Academy, ble nysgjerrig når jeg så at du hadde kjøpt dem 🙂

   Konkurranser er gøy!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s