Filmen som skal ses i løpet av helga.

Black Swan er den nye filmen til Darren Aronofsky, og den første av filmene hans jeg ser etter at den fantastiske og grusomme Requiem for a dream kom og slo meg i magen en gang tidlig på 00 – tallet. Så det har tatt sin tid før jeg har turt å nærme meg noe av denne regissøren igjen, men nå er jeg klar!

A ballet dancer wins the lead in «Swan Lake» and is perfect for the role of the delicate White Swan – Princess Odette – but slowly loses her mind as she becomes more and more like Odile the Black Swan, daughter of an evil magician.

Kilde: www.imdb.com

Filmen er en psykologisk thriller, og den har blitt rost opp i skyene.  Hovedrollen spilles av Natalie Portman.

 

 

Vakkert og spennende! Gleder meg til i morgen!

 

6 kommentarer om “Filmen som skal ses i løpet av helga.

  1. Denne skal jeg se i løpet av februar. Har ikke vært på kino de siste to årene for det har ikke vært noe som har fristet, men til jul fikk jeg gavekort (kinodate med en venninne), og vi har blitt enige om å se denne. Gleder meg! Endelig en thriller som ser lovende ut. Har sett altfor mange dårlige thrillere/grøssere i det siste. Jeg savner følelsen av å bli skremt, så jeg gleder meg til jeg skal se denne i løpet av måneden. Krysser fingrene for at denne lever opp til forventningene:)

    • Så koselig med venninnedate med kino! Jeg skal se filmen nå i kveld, og gleder meg masse. Har veldig store forventninger, så jeg håper at jeg ikke blir skuffet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s