Dette synes jeg om: Parken – Singh og Normann

ParkenAmanda flytter fra India til Norge og mormoren da foreldrene hennes blir borte under et jordskjelv. Hun sliter med å tilpasse seg livet i Norge, hun trives ikke så godt på skolen og blir plaget av noen jenter i klassen. En dag løper de etter henne, og hun søker tilflukt i en park – en nifs park med statuer. Hun ønsker at jentene vil forsvinne, og like etter blir de skremt av noe. Etter dette føler Amanda at det er noe som følger etter henne, noe som klatrer opp veggen og kikker inn på henne og som holder øye med henne. Noe som ikke er levende – et monster?

Parken av Singh og Normann er en grøsser for barn på mellomtrinnet. Og det er virkelig en skikkelig grøsser! Her er det mystiske fotspor, plutselig stillhet, merkelige hendelser og lyden av klør som skraper langs murveggen. Det hele er godt og levende skildret, og beskrivelsene vil helt sikkert sende deilige kuldegysninger nedover ryggen til de som leser den – det gjorde de i alle fall for meg.

Boka er lettlest og historien fenger – den er spennende og skummel, samtidig som fortellingen om Amanda er en historie mange kan kjenne seg igjen i. Jeg likte den godt nå, og hadde elsket den som 10 – åring!

Denne boka fikk jeg tilsendt fra forfatterne, etter at Natalie Normann søkte etter bokbloggere til å anmelde den på bokelskere.no.

En kommentar om “Dette synes jeg om: Parken – Singh og Normann

  1. Heisan Silje!
    Tusen takk for flott anmeldelse. Man vet jo aldri, og da er det ekstra hyggelig når det er bra!
    Riktig god søndag
    Natalie

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s