I postkassen….

…denne uka lå følgende bøker:

Den siste gode  mann er en thriller  skrevet av A.J Kazinski.

Fra omslaget:

Niels Bentzon er politi i København og en dreven forhandler. Det er han som dukker opp når en hjemvendt soldat truer med å begå selvmord eller en psykopat tar kvinner og barn som gisler. Han er vant til å se fortvilelsen og ondskapen i øynene.

Men en desemberdag i 2009 vendes tingene på hodet da politiet via Interpol mottar en advarsel: En rekke mord er begått på gode mennesker overalt i verden. Likene har tall brent inn i huden på ryggen. Det hele synes å ha tilknytning til den gamle jødiske myten om de 36 rettferdige som skal holde ondskapen i sjakk. Og pilen peker nå mot København.

Niels Bentzon får i oppdrag å finne og advare gode mennesker i Danmark. Men hvem fortjener betegnelsen «god»? Oppgaven synes umulig. Først da han møter atrofysikeren Hannah Lund, blir det fart på saken. Hannah Lund mener nemlig at hun kan se et system i det som skjer – et system av nesten guddommelig karakter.

Jeg liker thrillere som er ispedd litt okkult/overnaturlig/kristne myter/konspirasjoner etc som bøkene til Tom Egeland og Dan Brown – og jeg tror denne kan være i samme gate. Det høres iallefall spennende og interessant ut!

Jeg er, som jeg sikkert har nevnt flere ganger, glad i vampyrer – både på film (Dracula, Underworld, Blade osv), på TV (BUFFY!!!, True Blood og Angel) og i bøker (True Blood og annet) – og By Midnight av Mia James er en slik bok 🙂

Fra omslaget:

Highgate.

Murder.

Vampires.

Surviving school has never been so tough.

En kommentar om “I postkassen….

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s