Hva skal du lese? Uke 30.

På grunn av alt som har skjedd, så har ikke leselysten vært på topp de siste dagene, og den er fremdeles ganske fraværende. De siste dagene har, naturlig nok, vært preget av sorg og sjokk, tomhet og nummenhet, men det har også vært ‘godt’ å kunne delta i lystenning og fakkeltog. Jeg synes det er så vanskelig å sette ord på alt jeg føler og tenker i disse dager,  men Ziarah har skrevet et kjempefint innlegg, det kan leses her.

Jeg leser fremdeles Changeless av Gail Carriger, og tror jeg kommer til å holde på med den en stund. Etter Changeless vurderer jeg å starte på Starcrossed av Josephine Angelini eller Stray av Rachel Vincent.

6 kommentarer om “Hva skal du lese? Uke 30.

 1. Jeg har nesten ikke lest noe etter fredagens grusomme hendelser. Det har blitt mye tv-titting.

  Jeg har ikke vært på i fakkel-/rosetog, jeg skulle gjerne vært med men jeg tok til meg et ekstra barn slik at flere andre kunne få gått i tog 🙂 Samboeren min gikk i tog, han er tidligere AUF’er og har vært på Utøya mange ganger selv(første gangen var han bare 9 år gammel).

  Jeg ville begynt på Stray men det er fordi jeg selv har lest Starcrossed 😉

  • Det har vært helt umulig å konsentrere seg om noe… men det er blitt mye nyheter her og. Det blir så nært, både fordi det skjedde i Norge, men kanskje spesielt siden Utøya har så lang tradisjon. «Alle» har en tilknytning, enten man har vært der selv en gang eller kjenner noen som har vært der. Jeg får klump i halsen og vondt i magen bare jeg tenker på det helvetet ungdommene der ute opplevde på fredag. Men samtidig blir jeg rørt når de overlevende ungdommene prater om at kjærligheten er den største følelsen vi må ha, også i disse tider. Det er stort!

   Takk for tips, kanskje det blir Stray. Den boka jeg aller helst vil lese er fortsettelsen i Fever – serien, men den har jeg ikke… 😉

 2. Jeg er nesten omvendt. Jeg har hatt Nyhetskanalen på fra fredag til i går i bakgrunnen, og jeg syns jeg har lest mer enn noen gang på en helg. Selv om jeg var vært nummen og følt meg veldig rar etter hendelsen, så føler jeg at jeg har lest mer i helga enn jeg har gjort ellers om dagene. Men har vel alltid vært slik når det er mye som skjer, stressperioder osv så leser jeg bare enda mer. Blir en slags virkelighetsflukt på høygir!

  Jeg ville ha begynt på Starcrossed hvis jeg var deg. Er veldig spent på den 🙂

  • Jeg hadde i grunnen trodd at det ville gjeldt meg og, for det er typisk meg å lese mye i stressperioder… men slik ble det ikke.

   Du foreslo Starcrossed sist også, så kanskje jeg bør lese den nå 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s