Hva skal du lese? Ny uke og jeg er fremdeles febril.

Ny uke og nye leseplaner! Eller, leseplanene mine er ikke nye, jeg er fremdeles febril, og koser meg med Karen Marie Monings Fever – serie. Nå er det bok 3; Faefever som leses, og jeg skal helt sikkert kaste meg over nummer 4; Dreamfever etter på. Og jeg tror nok det er det jeg rekker av lesing denne uka 🙂

Hva er dine leseplaner?

 

5 kommentarer om “Hva skal du lese? Ny uke og jeg er fremdeles febril.

  • Å lese ut boks du holder på med, høres ut som en fin plan. Og gratulerer så mye med 6 – åringen (og ganske så fersk 1. klassing, regner jeg med :-)). Hipp, hipp hurra 😀

   • Tusen takk 😀 Ja, han begynte den 18.de så han er relativt fersk. Han er ganske klar for å lære å lese selv, det er nemlig dypt urettferdig at mamma kan lese etter at hun har lagt seg men ikke han. Regner med det tar en liten stund før han leser men det er veldig spennende å følge med på utviklingen og å hjelpe til med lekser.

 1. Huff, jeg har ikke fått lest noe på flere dager, og tviler på at det blir noe lesing denne uken i det hele tatt. Kattepusen min Scarlet er nemlig forsvunnet:-( Det er helt fryktelig, og Sabeltann savner storesøsteren sin. Håper alt står bra til med Narnia.

 2. Uff da, Line, det var forferdelig å høre! Håper hun kommer tilbake snart, men jeg vet hvor fælt det er mens det står på :-(. Kattene blir jo som barna våre.

  Alt står bra til med Narnia, og både hun og jeg krysser finger, tær og klør for at Scarlet finner veien hjem snart.

  Klem.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s