Hva skal jeg lese – uke 38?

Forrige uke ble det lite tid til koselesing, så jeg holder fremdeles på med Karen Marie Monings siste Feverbok: Shadowfever – men det gjør ingenting, for den er veldig, veldig god!

Hva er så leseplanene videre?

Den ene boka er en pensumbok, mens Nødutgang av Charlotte Glaser Munch skal leses i forbindelse med Bokbloggturneen. Og så skal vi ikke se bort fra at det blir noe YA eller urban fantasy også 😉

Har du noen leseplaner denne uka?

8 kommentarer om “Hva skal jeg lese – uke 38?

 1. Jeg har av en eller annen grunn store problemer med å klikke meg inn på bloggen din, sidene laster i all evighet og av og til får jeg bare feilmelding. Har hatt det sånn noen dager. Ville bare si i fra i fall noen andre har opplevd det samme.

 2. Ja, jeg hadde samme problem i dag, at det lastet lenge før jeg kom inn. Jeg er straks ferdig med denne ukens bok i bloggturneen Høsten av Jan Henrik Nielsen og etter det skal jeg fortsette på The Named av Marianne Curley som har måttet ta en pause. Ellers hører jeg på Dead in the Family av Charlaine Harris på lydbok:-)

 3. Jeg bruker også lang tid på å komme meg inn på bloggen din, men kommer alltid frem til slutt:-)

  Jeg holder på med så mye annet for tiden at det blir lite tid til lesing. Men jeg prøver å lese noen sider i Sult mellom slagene.

  God leseuke! Håper serien holder seg god til siste side:-)

  • Noen uker er mer travle enn andre. Du får kose deg med Sult når du har tid 😉 Gleder meg til å lese omtalen din – leste Sult motvillig i forbindelse med studier for en del år siden. Motvillig lesing er aldri en suksess…

 4. Kommentaren min fra isted forsvant, men jeg er altså straks ferdig med Høsten av Jan Henrik Nielsen, som jeg leser som en del av bokbloggturneen til Cappelen Damm. Etter det skal jeg lese videre i The Named av Marianne Curley som har måttet ta en pause. I tillegg hører jeg på Dead in the Family av Charlaine Harris på lydbok.

 5. Bokelskerinnen, Line og Silje: Takk for at dere sier i fra, jeg har også opplevd at det tar tid å komme inn på siden min. Jeg skal se hva jeg kan gjøre med det.

  Det er fint at dere kommer inn til slutt, men det er alltid kjedelig å vente lenge…

  Er det noen som har erfaring med wordpress og som vet hvordan jeg kan løse dette problemet?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s