Trailer: The Unbecoming of Mara Dyer.

The Unbecoming of Mara Dyer av Michelle Hodkin er en roman jeg har vært nysgjerrig på og hatt lyst på leeeenge, og bedre har det ikke blitt av at jeg har lest og sett mange omtaler som har rost boka opp i skyene! 27. september blir den endelig utgitt, og jeg har selvfølgelig forhåndsbestilt den 🙂 Gleder meg til å lese!

Og nå er jammen meg boktraileren lagt ut også, og jeg klarer ikke vente til tirsdagen og trailer tirsdag med å poste den! Så her er’n:

2 kommentarer om “Trailer: The Unbecoming of Mara Dyer.

  1. Det er så gøy å glede seg til bøker som kommer! Jeg leste forleden at PD James har skrevet en krimroman basert på Jane Austens Pride and Prejudice, hvor Mr Wickham blir drept. Boken kommer i november, og jeg tror kanskje det er den kuleste bokideen jeg noen gang har hørt om! Dessverre skriver PD James litt for tungt for meg på engelsk, så kanskje jeg heller må se frem til den norske oversettelsen en eller annen gang i 2012 (forhåpentligvis).

    Nå venter jeg i spenning på omtale av Fever-bøkene:-)

    • Det høres ut som en veldig kul bokide! Den må jo leses 🙂 Jeg har ikke lest PD James på engelsk, men det aner meg at hun skriver for tungt for meg og.

      Jeg er ikke ferdig med den siste boka ennå. Jeg har prioritert oppgaveskriving denne uka, så det har blitt mest lesing på senga. Men boka er helt fabelaktig, så det gjør egentlig ikke noe at den varer lenge 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s