I helga…

… skal jeg gjøre et lite innhugg i Silje goes classic – haugen min. Første bok ut er Cold Comfort Farm av Stella Gibbons.  Ikke bare er den en klassiker, den har også fått plass på 1001 – lista.

image

Jeg har ikke kommet så veldig langt, men jeg liker skrivestilen. Morsomt og vittig – og det lover godt for fortsettelsen.

Hva skal du lese i helga?

10 kommentarer om “I helga…

  1. Jeg har ikke klart å fullføre Storm i juni, så blir vel at jeg gjør en innsats der… Ellers har jeg lest ferdig to bøker i dag (som var påbegynt), nemlig Kjærlighet på menyen av nicoals Barreau og Blade: Spille død av Tim Bowler

  2. Jeg har lest ferdig Helbredelsen og koste meg stort med den boken, den var fin altså. Så nå skal jeg stupe inni uleste bunken min og se hva jeg skal lese på.

    Ha en fin søndag Silje! Klem 🙂

  3. OMG – leser Fortellingen i fiolinen – etter oppfordring fra deg – klarer ikke å legge den fra meg. Burde gjøre så mye annet – livsfarlig å lese!

    • Jeg har kjørt meg litt fast med Cold Comfort Farm for tiden. Den muntlige Sussex dialekten er ganske vrien, og det går på motivasjonen løs. Nå har jeg i stedet lest ut en nostalgisk krim av Maria Lang og begynt på Gurnsey forening for litteratur og potetskrellpai.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s