Austen-itis

Hva gjør man når man har nikoset seg igjennom en roman, og bare vil bli værende i det universet forfatteren har skapt?  Kjøper filmen,  vel ;-).

image

Jeg har gått til innkjøp av filmversjonen av Northanger Abbey fra 2006. Carey Mulligan spiller en av rollene, og da tenker jeg at det bare må bli bra!

Har du lest Northanger Abbey og/eller sett filmen?

14 kommentarer om “Austen-itis

    • Jeg ble så glad i Catherine at jeg bare måtte ha mer :-). Filmen skuffet ikke, selv om det var noen scener jeg savnet. Morsomt med alle drømmeriene.

  1. Eg er ikkje ferdig med Northanger Abbey, og med den motivasjonen eg har nå må eg nok tvangslese resten:-( Forøvrig liker eg filmen veldig godt, og er heilt enig i at den burde vært lenger:-)

  2. Jeg har sett filmen, har veldig lyst til å lese boken etterhvert:) Filmen er veldig fin, en av mine favoritter når det gjelder Jane Austen-filmer:)

  3. Jeg har kun lest 40 sider så langt, så håper jeg blir ferdig. Merker at jeg må tvinge meg selv litt til å lese, men satser på at det går bedre etterhvert.

  4. Har lest boka ferdig, men den tok sin tid. Jeg er visst ikke så veldig tålmodig med de dydige skjørtekantene og dydige kvinnene… 🙂 Filmen har jeg ikke sett… og kommer ikke til å løpe langt for å finne den, dessverre… På den positive siden kan jeg si at jeg syns boka var mindre slitsom og mye lettere å lese enn Udolpho… men det sier kanskje ikke stort, hehe

  5. Jeg vil se og lese, men har ikke gjort noen av delene enda 🙂 Det blir sikkert en god opplevelse for min del, fordi jeg har sansen for Austen både i bokform og av de dramatiseringene av hennes bøker som jeg har sett.

    Hva slags notatbok er det du har der i bakgrunnen forresten? Den så kjekk ut.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s