Siden sist:

 •  har jeg lest ferdig Shift av Hugh Howey, som er en oppfølger til Wool. I morgen kommer anmeldelsen. Anmeldelsen kommer før helga. Det som er litt morsomt er at jeg i utgangspunktet trodde at jeg ikke ville kunne skrive så mye om den siden den er en toer og jeg ikke ønsker å si for mye, men så viser det seg at jeg har masse å si – uten å avsløre noe som helst! Sånt gjør meg glad, og jeg gleder meg til bok nummer 3; Dust.
Jeg har funnet meg selv i Lego - versjon!

Jeg har funnet meg selv i Lego – versjon!

 • har jeg ryddet i bokhyllene mine…. og innsett at jeg enten har for få hyller eller for mange bøker. Heh… Jeg velger å gå for det første. Jeg fikk plass til nesten alle bøkene med W – forfattere, mens XYZÆØÅ – forfatterne, samt novellesamlinger og reisebøker ble dyttet inn her og der.
 • har jeg gjort et skikkelig innhugg i tegneseriemålet mitt, og har pløyd meg igjennom Joe Hill og Gabriel Rodriguez eminente horror – serie Locke & Key. Anbefales!
 • har jeg blitt enda mer overbevist om at Joss Whedon er et geni! Selv om  Agents of S.H.I.E.L.D. forløpig mangler en del for å nå opp på nivå med Buffy og Firefly, så er serien kul og den har mange fine og sære karakterer, Den er et selvfølgelig valg dersom du er glad i Marvel og superhelter.
 • har jeg sett 3. sesong av Pretty Little Liars og latt meg fange inn i A sine intriger enda en gang. Jeg har ennå ikke kommet over den grusomt slemme cliffhangeren på slutten, og er ganske oppgitt over at jeg ikke får sett 4. sesong på leeeeeenge enda.  Bokenerdebonus: elevene studerer Hedda Gabler i noen av episodene. Gøy!
 • har jeg jublet innvendig for hver Joss Whedon – skuespiller som har dukket opp i 4. sesong av Warehouse 13!
 • har jeg fått verdens beste julekalender av verdens beste mann! Dr Who – kalender! Tenk, at jeg fra 1. desember og helt frem til jul kan kose meg med små sjokolade – Daleker, Tardiser og Cybermen!

julekalender

 • har jeg meldt meg på debatten Avis, blogg eller bokessay på Litteraturhuset førstkommende fredag. Det tor jeg blir interessant. Ses vi?

10 kommentarer om “Siden sist:

 1. «Siden sist» var en lur spalte med fine oversikter. Den skal jeg adoptere en gang 🙂

  Og for en kul gave av snill ektemann 🙂 Vi sees nok på fredag. Gleder meg til både debatt og fine folk.

 2. Yay til fredag! Nå vet jeg ikke helt sikkert om jeg kan ennå, men er nå meldt på, kommer mannen seg på det flyet ikveld er han hjemme i rett tid og jeg kan snappe med meg en taxfreepose og vinke på vei ut døra. I lego er vi dobbeltgjengere, etter jeg fikk nye briller er jeg spitting image til lego-silje. (sjokoladekalendere kan jeg ikke ha, da barna var små måtte jeg daglig erstatte sjokoladefigurene med non-stop – helt tii jeg innså at jeg kjøpte non-stop hver dag og puttet rosiner inni istedet.-)

  • Håper mannen rekker flyet slik at du kommer på fredag :-). Jeg er forresten håpløs når det gjelder sjokoladekalendere, tømmer for eksempel både min og mannen sin litt diskré..

 3. Kul kalender, et par sånne skulle vi hatt her i huset også (en til meg og en til mannen).

  Svingte innom for å si at du vant trekningen av Drømmegjengeren, så om du kan sende meg adressen din så kommer den snart i posten 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s