Mine litterære valentinere – 2014

Det er ikke det at jeg er fryktelig opptatt av Valentinerdagen, jeg synes det er mer mas fra handelstanden enn noe annet egentlig, men i år, som i fjor, har jeg laget en liste over årets litterære valentinere. Sånn bare for gøy!

IMG_20140214_171113

 

Nå venter jeg bare på at min ordentlige valentiner (selv om han nok blir ganske grønn av å bli kalt det, han liker nemlig Valentines Day enda mindre enn jeg)  kommer hjem fra jobb; så blir det middag, armkrok og sesong 2 av House of Cards. En bra fredag, med andre ord :-).

Hvilke litterære valentinere har du?

16 kommentarer om “Mine litterære valentinere – 2014

  1. Høres veldig koselig ut!:) House of Cards sesong 2, gleder jeg meg veldig til å se! Feirer lite dagen selv, men litt bok kos skal det bli ikveld:) Skal lese Huset med den blinde glassveranda, kanskje ikke så koselig bok da:) Ha en fin kosekveld!:)

  2. Jeg skal boikotte denne dag akkurat som i fjor, året før der, året før der igjen osv … nok en tulledag, akkurat som morsdag, farsdag osv …. Det blir bare for tåpelig for min del med slike dager.

  3. Mr Henry Tilney altså, han likte jeg. Litt nerdete, kunnskapsrik, snill og som ikke bryr seg om hva andre mener. Jeg er glad jeg har han sånn valentiner hjemme jeg:-) Vi skal også se sesong to, men ikke i kveld nå må hus ryddes og klargjøres før helgebesøk. Om ikke hadde vi nok vært godt i gang nå:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s