SAMLESING: FUGLETRIBUNALET AV AGNES RAVATN

Mars er her og ny samlesing er i gang. Denne gangen er det Lise, aka KNIRK, som er samlesingssjef 🙂 Jeg ser frem til å lese mange spennende innlegg om romanen som var en av mine favoritter i året som gikk!

Bokbloggerprisen

I forbindelse med Bokbloggerprisen 2013 er Fugletribunalet skrevet av Agnes Ravatn nominert i romanklassen. I dag starter samlesingen av boka, og vi skal rette fokus mot romanen, tematikken og forfatteren i måneden som kommer. Mange godbiter i vente! Legg igjen lenke til din omtale i kommentarfeltet, enten du leser denne måneden, eller hvis du har lest og skrevet om boka tidligere, så lager vi en liste underveis.

Foto: Agnete Brun, Samlaget Foto: Agnete Brun,
Samlaget

Forfatteren er fra Rogaland, og er pur ung; født i 1983. Fugletribunalet er hennes andre roman. Hun debuterte i 2007 med romanen Veke 53. I tillegg har hun skrevet flere essaysamlinger, og hun er fast spaltist i Dag og Tid, samt Dagbladet.

Fugletribunalet er en roman om skam, skyld og soning. Den er blitt svært godt mottatt av lesere og kritikere. «Stilsterkt og flott fortalt om to ruskete sjeler under samme tak,» skriver Maria Årolilja fra Adresseavisa

Vis opprinnelig innlegg 227 ord igjen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s