Roadtrip.

Det er høstferie og vi har tatt turen vestover til fagre Sunnmøre.  De siste årene har vi foretrukket å fly,  men denne gangen valgte vi å kjøre bil.

image

Det er en lang tur. Lang, fin og slitsom. Tradisjonen tro hører vi på lydbok. Jeg er normalt en elendig lydboklytter,  er jeg hjemme lar jeg tankene fly og blir lett avledet. Men ikke i bilen. Der funker det og ikke noe er bedre enn det. Tiden går jo så mye fortere og vi får en felles opplevelse.

Denne gangen har vi valgt Gillian Flynn sin Flink Pike og jeg synes den passer ypperlig for langtur.  Den er både spennende,  engasjerende og overraskende. (Vær så snill, ingen spoilere!).

image

Ellers fikk Råta av Siri Pettersen bli med meg i veska. Jeg merker at det er et år siden jeg leste Odinsbarn og føler meg litt rusten med tanke på historien, men jeg regner med at det bare er til jeg kommer inn i det igjen. Jeg gleder meg til å lese mer om Hirka og de andre!

Liker du å høre på lydbøkene?  Eventuelt når?

8 kommentarer om “Roadtrip.

 1. Eg har som regel alltid eit par lydbøker på gang. Dei siste åra har eg brukt audible på telefonen. Nå har eg sagt opp abonnementet, men har ennå eit par liggande som eg ikkje har høyrt. Via appen høyrer eg på veg til jobb, eller når eg går tur med hunden. I CD-spilleren går det som oftast i krim frå biblioteket. Eg høyrer når eg driver på med bloggting eller surfing, men og når eg les ei anna bok. Multitasking anyone?

 2. Kjempefint skumringsbilde 🙂 Og håper du koste deg på roadtrip 🙂 Jeg har prøvd lydbøker, men det passer ikke for meg. Foretrekker å lese bøkene selv. Jeg liker Radioteateret derimot. Har noen cd’er av den produksjonen. Det er mer dramatisering istedet for at de bare leser høyt. Så foretrekker Radioteateret fremfor lydbøker. Men som oftest er det aller best å lese bøkene selv 🙂

  • Takk Ina :-).
   Jeg er jo ikke noe lydbokmenneske jeg heller, men i bil fungerer det. Hvis jeg ikke allerede visste at du hadde lest og ikke likt Gillian Flynn, så hadde jeg anbefalt lydbokversjonen av Gone Girl. Der er det to skuespillere som har hver sin fortellerstemme og det blir litt mer enn en vanlig opplesning.
   Ønske deg en bra dag!

 3. Lydbøker er suverent! Som underholdning på alle slags turer, egentlig: Bilturer, fjellturer, ut-og-lufte-hunder-turer, skiturer. Det gjør at leseopplevelsene blir flere og ikke minst velger man kanskje litt andre bøker enn de man velger å lese sjøl. Også er det ikke å stikke under en stol at det er veldig lettvint ;o)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s