Bokhyllejakt.

Det er ingen hemmelighet at jeg liker å fylle leiligheten med bøker – gamle som nye. Derfor regner jeg også med at det ikke kommer som en overraskelse at hyllene i stua har nådd et punkt der ordet «velfylte» ikke lenger er dekkende. Dere vet – når Billy er så tungt lastet at det ser ut som den smiler når du går forbi.  Når det å flytte på et boktårn gjør at et nytt avdekkes med – overraskelse!! – bøker du hadde glemt at du hadde! Altså – en bokhylletilstand langt forbi «velfylt»!

image

I går gikk derfor turen til Ikea for å handle noen nye hyller til lesekroken på loftet. Og i dag har jeg brukt tiden på å stable og omorganisere bøkene mine. 

image

En slik orden tror jeg ALDRI det har vært i hyllene før! Kun en rad med bøker i hver hylle – selvfølgelig med litt tetris. Og Lille My.

image

Og slik ble det på loftet. Her er det doble rader med bøker, og jeg tror nok at noen av de som havnet helt bakerst blir gitt bort til Fretex.

image

Narnia ble også fornøyd!

image

Nancy har fått sin egen hylle – på hjul!

image

God søndagskveld fra lesekroken 😄.

24 kommentarer om “Bokhyllejakt.

 1. Åh, vakkert! Liker hvordan du har en del små figurer etc i hyllene i tillegg til bøkene, gir et ekstra personlig preg. Kjenner at jeg gleder meg til å få flere kvadratmeter (=bokhyllemeter) selv.

 2. Så fint det ble! Det var absolutt en opprydning jeg også burde tatt. Jeg har et bibliotek oppe i andre etasje og der faller alt snart sammen. Men jeg har egentlig lovet å prøve å gi litt av det som er der til den lokale gjenbruken. Sist jeg pakket sammen en eske til dem kom den ikke lenger enn til mor der det ble delt ut bøker til alle som kom på besøk. Så det er jo også en ide 🙂

  • Tusen takk :-). Jeg har en mor som har minst like velfylte hyller som meg, så jeg tror Fretex er det enkleste. Eller kanskje svigermor? Hm – takk for tips!

 3. Så fint dette ble,flott loft har du også. Jeg har heldigvis ei hytte jeg kan ha bøker i, men nå prøver jeg å ikke kjøpe bare/mest låne. Man tar bøkene sjelden frem igjen, men noen er MÅ Ha!

 4. Så fint det ble 🙂
  Har lyst til å omorganisere mine egne bokhyller, men det får bli etter eksamen. Og jeg må bestemme meg for hvordan. Ikke helt kommet til det stadiet der Billy smiler til meg enda, men tror ikke det er langt igjen, i hvert fall ikke i mitt nåværende shoppingtempo. Og det hjelper visst ikke å prakke alle bøkene mine på deg heller 😉

 5. Vet alt om overlastet bokhyller og turer til Ikea. Det er et luksusproblem.
  Og gratulerer så mye med nytt leserom. Loftet ble jo skikkelig stilig 🙂

 6. Ååå, så utrolig fint! Vi skal ha nye bokhyller i stua snart, og har veldig lyst på hjørne-Billy, men tror dessverre vi ikke får plass. 😦 Buu! Bøker er så vakkert! Jeg elsker når bokhyllene er fulle, og det kun er bøker der, ikke noe annet krimskrams.

  • Tusen takk! Nå skal jeg bare få opp noen Penguinkort på veggen og så sette i gang med skrivekroken :-).
   Billy er geniale hyller, både som hjørne og rette. Håper på å få se noen bilder av hvordan det blir hos dere.

 7. Så fint det blei… Fine hyller og så mange bøker.. Missunnelig.. Her står bøkene i 2 rekker + ligger noen oppå.. Da jeg ikke har plass til flere reoler.. pt.. hehe
  Men når vi kjøper oss hus.. hihi da har eg store planer 😛

  • Tusen takk 🙂 Jeg er veldig fornøyd, og det beste er at jeg har «funnet igjen» gamle favoritter! De har jo vært bak mye annet. Men jeg fremdeles fire esker hos moren min….
   Gleder meg til å se hyllene dine etterhvert 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s