Helgelesing

Denne helga befinner jeg meg i Valdres, nærmere bestemt på Herangtunet. Jeg er jo, for å være helt ærlig, verken et fjell- eller et skogmenneske, men nå er jeg altså på et sted som på en måte er litt begge deler. Og det fungerer bra.

Kanskje har det noe med at vi er inlosjert på Frankrike-rommet – med himmelseng, instruksjoner på fransk og coffee-table bok om Paris?

image

image

Kanskje det er på grunn av lyskrona på badet?
Eller er det de to ovennevnte, kombinert med hyggelig selskap? Jeg går for det :).

image

Helgas utvalgte lesestoff er Finne ly av Aina Basso. Den er også månedens samlesingsbok, og siden det snart er april må jeg få lest den nå. Enn så lenge har jeg ikke helt grep på den, det må jeg innrømme. Jeg satser på at det går seg til.

Hva leser du?

7 kommentarer om “Helgelesing

  • Ja, det er kjempefint her; et tun med flere bygninger – der den eldste er over 300 år gammel og rommene er dekorert i ulike temaer. Vil gjerne tilbake en gang når det er mer turvær :-).
   St.Aubyn har jeg hørt om, håper du skriver om dem når du har lest dem ferdig.
   God påske, Mette!

 1. Nyt ferien din : )

  Leser for tiden den litt annerledes selvbiografien, «Populær» – skrevet av en 15-åring. Forfatteren tester ut om en vintage-bok med skjønnhetstips for smånerdete jenter også vil kunne fungere i dag.

 2. Så fine bilder 🙂

  Jeg leser «Små nøkler, store rom», boken om Elsi Lund. Omtale kommer i morgen, så da får du vite hva jeg mener… 🙂

 3. Finne Ly – fineste boka! Den likte jeg virkelig godt. Nå har jeg nettopp startet på både Oryx and Crake av Atwood på Kindle og sisteboka i Silo-trilogien, «Dust» av Hugh Howey. Holder en knapp på Atwood, og ikveld blir det te, kanskje litt rødvin og masse lesing her i gressenkeheimen. Sludd og vind utenfor = perfekt innevær 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s