#1/2015 – la petite madame et Paris.

Jeg vet ikke om det er alderen eller hva, men  jeg har brukt litt tid på å lande og å virkelig nyte det faktum at jeg faktisk er i Paris. Igjen. Som seg hør og bør en Skribleri- sommerferie.

– Jeg er stressa, jeg må ha mer planer, jeg har gjort for lite, sa jeg i telefonen til mannen tidligere i uka. Jeg hadde da vært her i 3 dager.
– Planer? svarte mannen. – Du er jo på ferie.  Slapp av!

Så det er det jeg har gjort denne uka. Slappet av, sittet i Jardin du Luxembourg, lest bøker, gått rundt, vært i bokbutikker og sittet på kafé.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Au revoir!

16 kommentarer om “#1/2015 – la petite madame et Paris.

 1. Det ser heilt greit ut, og eg er ikkje sjalu… Ein må vel læra seg å slappa av og, voner at du får god trening i det i sommarferien din. 🙂

 2. Jeg har alltid vært litt smått misunnelig av å se bildene dine fra sommerferie i Paris, men etter å ha fått være med på mini-versjonen av dem i vinter, blir jeg jo helt mørkegrønn av misunnelse nå. Tror du har smittet meg med Parisfeber gitt 😉

  Det er deilig å være på et sted man kjenner så godt, og være der så lenge, at man ikke trenger å ha planer. Det er ingenting du burde gjøre eller burde se fordi du allerede har gjort unna det obligatoriske. Da sitter du igjen med å kunne gjøre akkurat det du har lyst til og virkelig ha ferie!
  Men jeg kjenner igjen den følelsen av å føle man burde gjort mer. Jeg har den hver gang jeg har en fridag, ender nesten alltid opp med dårlig samvittighet for ikke å ha ‘fått mer ut av dagen’. Det samme på ferie. Det er ikke alltid så lett å gi seg selv lov til bare å slappe av heller 🙂

  • Jeg tror jeg er ganske avklimatisert nå, men det er den samvittigheten – kan jeg virkelig sitte her og bare lese hele dagen? Stor Paris- klem fra meg 🙂

 3. Åh, så fint! Det er noe med det å slippe tanken om at «nå må jeg leve litt mer» og heller innse at man virkelig lever når man gjør akkurat det man har lyst til også, uten å planlegge altfor mye. Bare nyte. Håper du får en fin sommer! 🙂

  (Tumla meg inn på bloggen din for noen dager siden, og veit ikke om jeg huska å legge inn en kommentar da, men ville si at jeg synes det ser veldig bra ut! Liker hvordan du skriver om bøker!)

 4. Så godt at du har landet, og funnet roen. Kjempeflott å se på de fine og avslappende bildene du legger ut. Kos deg med besøket ditt!

  • Ja! Det er blitt noen bøker, selv om jeg har behersker meg en del. 😉 Skal skrive et eget innlegg om det, tenker jeg.
   Og takk! Nyt sommeren du også, Elida.

 5. Spennende innlegg og fine bilder. Det virker som du er i ditt rette element 🙂 Kos deg videre under oppholdet 🙂

 6. Jeg blir alltid så glad av disse Paris-innleggene dine. Jeg syns du skal dra dit oftere, aller helst flytte dit. Flytte inn i en vingård utenfor byen, med plass til oss bokbloggere. Pass på å anrette petanquebane utenfor.

  Selv fyker jeg til syd i landet neste uke og gleder meg stort. Gruer litt for denne meldte hetebølgen, men herrefred… La France, rivieraen, petanque, vin, espressos, ferske baggiser, kjendiser, macaroner… what’s not to like!

  • Ha ha, det hadde vært noe! Og tusen takk, det er koselig at du liker disse postene.

   Hetebølge og Rivieraen høres helt perfekt ut, bare husk nok væske og solkrem på banen, så kan du jumpe til havs når du er ferdig med å spille :-). Kos deg masse!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s