Ja….

…..
….

..
.

Først vil jeg bare si at Skribleriene ikke har avgått med døden.  Den er bare lettere høstbevisstløs – og vil nok våkne opp igjen ganske snart. Jeg lover. Kryss på halsen og ti kniver i hjertet.

Så må jeg jo berolige de som kanskje har vært bekymret og lurt på om manglende leselyst har vært årsaken til fraværet. Det er bare å puste ut; her i Skriblerihjemmet leses det ganske mye. For eksempel er både Marit Kaldhol sine siste bøker blitt fordøyd og hodestups elsket. Hegazi Høyer og Stranger er også blitt lest.

Jeg prøver å finne en unnskyldning eller ti for manglende blogging, men jeg har ingen i det hele tatt bortsett fra at det er en sperre her og hodet er opptatt med andre ting: Verdens beste jobb er i gang igjen, og oppstarten er som alltid både veldig fin og travel. Tidenes bokbloggtreff er snart over oss, og innspurten er naturlig nok både hektisk og spennende. Ja, så er det gamle, gode NetFlix – redningen når man bare trenger en umiddelbar tilfredstillelse og å slappe av. Alt er med andre ord bra! Men jeg må virkelig tuppe meg selv i rompa og komme i gang med skrivingen også!

image

Bildet er forresten tatt under siste tvangslesingskafe – neste runde blir i forbindelse med treffet neste helg!

Ønsker alle en god helg – og krysser fingrene for økende skrivelyst. Tips mottas med takk og virituelle klemmer 💜.

Reklamer

13 kommentarer om “Ja….

  1. Oppstart i skule og barnehage er travelt, det kan eg skrive under på! Netflix (eller for min del Viaplay) stjeler mykje tid, men eg er av den sort som kan lese samtidig 😉

    Gler meg veldig til bokbloggtreff, og til å sjå deg igjen 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s