Helgas leseplaner: Humor, Vatne og James

Det ser ut til at disse innleggene, der jeg skriver litt om bøkene jeg leser og har tenkt å lese i helga, er i ferd med å bli et fast fredagsinnslag her på Skribleriene. Det er jo ikke sikkert at det vil fungere i de periodene der jeg leser lite, men nå, når det ser ut til at jeg muligens runder ti leste bøker i oktober, passer det bra.

Sist uke leste jeg ut både Slipp hold av Heidi Sævareid og 1001 – romanen Dr Jekyll og mr Hyde av Stevenson. Denne uka har jeg gapskrattet meg gjennom Ingrid Winters makeløse mismot av Janne S. Drangsholt. Det er godt med slike bøker som gir deg vondt i magen og tårer i øynene av latter. Jeg blir nok ferdig med den i løpet av morgendagen.

image

Og da blir det å velge seg neste bok ut. A brief history…. har jo stått på vent en stund og bør leses, men samtidig er jeg trukket mot Gro sin favoritt blant norske 2015- romaner også; Slik skal vi velge våre ofre av Bjørn Vatne. Kanskje jeg presser den inn først, for så å prioritere Marlon James? Det får være målet for nå.

Hva er dine leseplaner i helga?

6 kommentarer om “Helgas leseplaner: Humor, Vatne og James

  1. Jeg drukner. Men planen er ihvertfall og å lese ut den jeg holder på med (Hvordan Elske en Far) og ihvertfall starte på en til. Lese den ut hvis den er kort. Sannsynligvis blir det Morten Strøksnes, og da skal jeg bare kose meg. (Vatne står på lista.)

  2. Gleder meg til å høre hva du synes om Vatne. Og jeg merker at jeg begynner å bli sliten av å lese så mye norsk, sliten fordi jeg stresser. Men nå skal jeg straks ha ferie så da kan jeg senke skuldrene og så får det bli som det blir 🙂

    • Jeg begynner på den nå :-). Jeg prøver å variere litt mellom nytt og gammelt, norsk og andre land og sjangre. Synes at der har fungert bra, og jeg har fått lest mer enn på lenge. I fjor ble jeg litt lei 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s