11.desember: lesestatistikk.

Plutselig ble det en liten pause, men 9 innlegg på 11 dager er jo ikke så verst?

Og siden jeg begynte med tall, så fortsetter jeg med en liten statistikk for året så langt:

–   54/50 bøker lest
– 10,3/20 klassikere
– 7/15 1001 – bøker
– 8,3/12 fra klassikerutfordringen
– 7/9 fra bokhyllelesingen (alle med unntak av russerne)
– 2 gjenlesinger

image

Antall bøker lest er – og kommer nok til å forbli (vi må jo være realistiske) – det eneste målet jeg faktisk kommer til å nå. Men jeg kjenner at jeg også er fornøyd med hva jeg har lest i forbindelse med Bokhyllelesingen – så langt har jeg lest 7 av 9, og jeg holder på med den åttende. Det er godkjent. 

Det at jeg bare har kommet halveis med 1001 – og klassiker målene synes jeg mindre om, men det er hva det er. Kanskje klarer jeg å dytte inn noen flere de siste ukene? #evigoptimist

Hvordan ligger du an?

10 kommentarer om “11.desember: lesestatistikk.

 1. Syntes du har vært flink jeg selv om du kanskje ikke rekker absolutt alle målene, litt av vitsen med lesemål er vel å ha en liten pekepinn, et mål å strekke seg etter men samtidig er det ikke SÅ farlig om man ikke rekker absolutt alt. Jeg har bestemt meg for å ha minst mulig lesemål til neste år, skal i hvert fall kutte ut antall bøker, for der måtte jeg gi tapt for noen måneder siden og nå havner jeg vel på et antall som ligger 20 bøker under det jeg hadde tenkt. Samtidig har jeg lest flere engelske bøker denne høsten, ikke vært så flink å skrive om dem riktignok, det må jeg jobbe litt mer til neste år. Bokhyllelesingen meldte jeg meg på men har ikke rukket å lese boken for denne måneden… men jeg får starte på ny frisk til neste år.

  Likte godt det bilde ditt og der var det mange bøker jeg kunne tenke meg å lese- mange godbiter vil jeg tro! 🙂

  • Glemte å si at 9 av 11 er slett ikke verst. For en tid tilbake hadde jeg innlegg så og si hver eneste dag. Forstår ikke helt hvordan jeg klarte det egentlig, og jeg merker det godt nå, det er slett ikke enkelt å skal finne på noe til hver eneste dag altså. Innlegget skal forhåpentligvis være av litt interesse også.. så jeg syntes du er flink jeg 🙂

   • Takk :-). Prøver å rekke hver dag, men noen ganger går det ikke. Og enig, det skal jo være noe innhold og! (Og Narnia er en veldig sær modell for tiden).

  • Joa, jeg ef egentlig enig, men det hadde vært gøy å nådd noen av de ambisiøse målene og ;-). Jeg har lest flere klassikere og 1001- bøker enn jeg trodde, så det er jo bra.
   Bokhyllelesingen er super, og jeg skal være med neste år og.
   Så bra at du har fått lest flere engelske bøker, Beathe!!! Og tusen takk for gode ord!

 2. Har du lese North and South eller vart den bytta ut? Eg trur du er nærmare mål med lesemåla dine enn eg er med mine, men eg trur mine var hakket ambisiøse 😉

 3. Det der tykkjer eg at du kan vera meir enn nøgd med. Er og samd med Beathe over, lesemål burde vera ein vegvisar, og ikkje ei tvangstrøye. Sjølv trur eg kanskje at eg kjem i mål med mine beskjedne 40 bøker, men ikkje stort meir. Det einaste lesemålet eg hadde var bokhylleutfordringa, og der datt eg av lasset for lenge sidan (men trur eg rekk siste runde, om enn litt på etterskot).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s