Denne helga…

… skal jeg blant annet lese ut Looking for Alaska av John Green.

image

Helt siden Faen ta skjebnen bergtok meg i vinter har jeg vært nysgjerrig på resten av forfatterskapet til John Green, og det førte til at jeg kjøpte alle bøkene han har gitt ut – bare sånn for sikkerhets skyld. Og så ble de selvfølgelig liggende i bokhylla – ulest – sammen med en haug andre uleste bøker.

Selvfølgelig.

Det er vel ingen som LESER like mange bøker som de KJØPER, vel? Det er viktig å ha et godt utvalg av fremtidige leste bøker,  slik at man ikke en dag våkner opp og er tom for lesestoff. Det er i allefall min filosofi ;-).

Uansett, tidligere i sommer plukket mannen min opp Looking for Alaska,  og slukte den i løpet av noen dager! Og likte den godt! Veldig godt!

Vips! Så ble den flyttet helt fremst i lesebunken min også, og i løpet av helga så regner jeg med å være ferdig. Jeg håper virkelig at den vil falle i smak. Og det regner jeg for såvidt med, jeg mener,  det er John Green! Han er god.

Ellers så er snart min første uke i Norge på lang tid ferdig, og det har gått forbausende bra. Jeg reiste fra Paris på søndag – trist til sinns – og trippet fornøyd til jobb på mandag. Hverdag er også fint.

image

Hva skal du lese i helga?

4 kommentarer om “Denne helga…

  1. Målet i helga er bli ferdig med minst ei bok. Dei siste vekene har eg begynt på ei ny kvar gong boka eg held på med ikkje fenger, og det begynner å bli ein haug av påbegynte bøker:-P

  2. Jeg aner ikke hva jeg skal lese, kanskje «Til døden skiller oss ad». Men jeg holder også på med «Øyer i hjertet» 🙂 Forøvrig veldig mange fine bilder fra Paris, ser ut som om du har hatt en strålende sommer Silje!

    Klem 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s